Bortskämd

Jag är bortskämd eller har blivit bortskämd av mina nyfunna fantastiska cykelvänner (ingen nämnd och ingen glömd, ni vet vilka ni är 😍)
 
Var ute en liten ensamrunda igår och insåg att det var länge sen jag cyklade själv och hur det kändes. Det är ju trots allt inte så länge till jag ska cykla ensam, min nästa #skramlabössa tur 💜 kommer närmare och närmare. Och jag är lite rädd faktiskt. Klarar jag det? Orkar? Vem i mig själv möter jag när jag blir trött? Och är ensam. Många tankar snurrar men så fort det blir så då tänker jag på pappa och alla dom som får sin cancerdiagnos - säkert många gemensamma tankar om att klara och orka osv. Skillnaden är att jag har valt - jag är frisk - jag är stark. Så självklart ska det gå!
 
Idag har jag cyklat min första Vasserunda med CK Fix. Härlig känsla att på morgonen samlas på Filborna och sen dra iväg i ett riktigt stort gäng. Start ihop sen delade vi oss i snabba gruppen och långsamma gruppen, den senare för mig. Nån kilometer längre fram satte en punktering tillfälligt stopp för snabba gruppen och vi for förbi. Nästa gång vi såg dom var efter 7 mil, på depåstoppet i Svanshall där Willy serverade fika. Satt som en smäck! Först in och först ut var vår grupp och så även tillbaka till Filborna. Nu är det ju ingen tävling men det är alltid viktigt att komma först förstår jag 😂😂 Långsamma gruppen får nog ha nåt nytt namn nästa år
 
Jag fortsätter min träning mitt i #mittblåacykeläventyr och känner att jag blir gärna bortskämd ett tag till. Jag måste ju fortfarande själv trampa min cykel, kämpa för att hänga med i tempot och göra vad jag kan för gruppen. Att cykla skapar absolut ett beroende - det smakar bara mer - både fart och mil!
 
#vicyklarförhasse #Idoitmyway #gealdrigupp #alltärmöjlig
 

https://insamling.prostatacancerforbundet.se/en/fundraisers/vicyklarforhasse
 
 
Visa fler inlägg